Јазик

      

Верници

Се обраќаме кон нашите Верници и сите Симпатизери на МПЦ Свети Наум, Триенген. Ви ја пружиме можноста да бидете информирани за сите наредни Настани околу вашата Црква.

Оставете ни ги вашите податоци за да можеме да ви праќаме информации, покани и слично во иднина.

Пратете ни e-mail со наведените податоци.

 

 Податоци на верникот:

 • Презиме
 • Име
 • Професија
 • Адреса и број
 • Поштенски број
 • Град
 • Телефон (по желба)

                Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 
 •  

  Или попoлнете го формуларот.

 •  
  Презиме:
 •  
  Име:
 •  
  e-mail:
 •  
  Адреса:
 •  
  Град:
 •  
  Телефон:
 •  
  Порака:
 •