Јазик

Импресум

Официјална Адреса и Контактни Детали:

МПЦ Македонска Православна Црковна Општина
Свети Наум Охридски
Gislerstrasse 9
Postfach 218
CH – 6234 Triengen

Интернет: www.mpc-triengen.ch
Емаил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Председател:Марјан Цветковиќ Тел.+41 (0) 79 213 50 29
Заменик Председател: Коцев Богдан Тел.+41 (0) 76 572 77 14

Секретар:Соларов Ванчо Тел.+41 (0) 79 335 60 34
Заменик Секретар: Петрески Рубин Тел.+41 (0) 79 279 66 39

Благајник: Стоиков Венко Тел.+41 (0) 78 851 73 38
Заменик Благајник: Гугушевски Зоран Тел.+41 (0) 76 200 15 29

Книговодител: Јолакоски Јовче

Патот до црквата

 

Правна Напомена

Нашата Вебстрана содржува линкови до надворешни Вебстрани на трети лица за чии содржини немаме никаква одговорност.
Се забранува употреба, репродукција, пренос, дистрибуција, трансформирање или зачувување на содржините на интернет страниците во било каква форма, делумно или целосно, без претходна писмена дозвола од Македонскata Православна Црква Триенген сепак, како начин на слободно користење, МПЦ Триенген ви дозволува да ги зачувувате содржините од овие страници или да ги печатите na вашиот компјутер доколку e за ваша лична употреба.
© update 2012 by evolutiondesign.ch | Сите права се под предност на МПЦ Триенген.

Програмирање и Дизајн

Програмирање и Дизајн на Вебсраната е припремена и реализирана од www.evolutiondesign.ch